Braderie 23 september

Op zaterdag 23 september organiseren de winkeliers van winkeliersvereniging Rivieren & Dichters ondernemers een gezellige braderie met leuke, gratis attracties, muziek, vele koopjes, een meet & Greet met Dora en verschillende proeverijen. Eerder werd de braderie wegens omstandigheden verplaatst. Nu is het echter definitief, Op zaterdag 23 september komt de braderie op de Rijnlaan terug! De braderie vindt plaats van 09:00 tot 16:00 uur. 

Verdeeld over de vele kraampjes kunt u van alles tegenkomen. De braderie onderscheidt zich door de verscheidenheid aan branches en speciale kramen van de winkeliers. Uiteraard zullen de echte standwerkers niet ontbreken. Ook aan een hapje en een drankje op z’n tijd is natuurlijk gedacht. Tijdens de braderie kunt u op smaakavontuur bij de verschillende proeverijen. U kunt een keuze maken uit een groot aanbod van verschillende soorten kleine gerechtjes, die zowel warm als koud zijn. Variërend van vis, vlees, vegetarisch of snacks.

De kinderen kunnen helemaal gratis op de foto met de enige echte Dora, een rondje meegaan in de draaimolen, springen op de springkussens of genieten van een van de kindershows op het podium! Daarna kunnen ze heerlijk snoepen van een lekkere suikerspin.

Kortom: voor de beste koopjes, de leukste attracties en een leuk uitje met het gezin moet u zaterdag 23 september a.s. op de Rijnlaan zijn!